Taxi Nijmegen Centrum

Uw taxibedrijf voor een taxi in Nijmegen Centrum

Bent u op zoek naar een taxibedrijf in of nabij Nijmegen Centrum? Zoek dan niet verder want bij Taxi Nijmegen D.T.C bent u aan het juiste adres! Wanneer u een rit reserveert van of naar Nijmegen Centrum staan wij al binnen een kwartier op de gewenste locatie en kunt u al voor €0-, instappen*. Wij werken namelijk geheel zonder voorrijkosten en instapkosten, waardoor u veel geld bespaart. Wij zijn u graag alle dagen van de week dag en nacht van dienst, zodat u altijd naar de locatie van uw wensen in Nijmegen Centrum gebracht kan worden door onze ervaren chauffeurs.

Taxi van of naar Nijmegen Centrum

Taxi Nijmegen D.T.C. is het enige taxibedrijf uit de omgeving van Nijmegen dat geen voorrijkosten, instapkosten of eerste aanslag rekent. Omdat het leveren van de beste service hoog in het vaandel staat bij ons taxibedrijf, genieten de klanten bij ons van scherpe tarieven. Soms geniet u bij ons van kortingen van meer dan 50%! Daarnaast kunt u bij ons op verschillende manieren betalen, waardoor u niet meer altijd contant geld op zak hoeft te hebben. Of u nou wilt betalen met een creditcard, met contact geld of met uw pinpas. Iedere taxichauffeur heeft een pinautomaat bij zich, dus het kan allemaal. Weet u al dat u morgen of over een paar dagen een taxi nodig heeft in Nijmegen Centrum? Reserveer de taxi in Nijmegen Centrum dan 24 uur van tevoren, dan weet u zeker dat er op het gewenste tijdstip en de gewenste locatie een taxi staat van Taxi Nijmegen D.T.C. Wilt u bij het reserveren van de taxi in Nijmegen Centrum ook even laten weten op welke manier u voor de rit wilt betalen? Dan kan uw chauffeur daar rekening mee houden! Wanneer u een taxi bestelt is de chauffeur binnen een kwartier bij u.

Over Taxi Nijmegen D.T.C.

We vertellen u graag meer over Taxi Nijmegen D.T.C. Wij kunnen u namelijk op meerdere manieren van dienst zijn! Wilt u met de taxi van Nijmegen Centrum naar Schiphol worden gebracht, of wilt u gebruik maken van de taxi busjes? Alles is mogelijk! U kunt bij Taxi Nijmegen D.T.C. terecht voor de volgende diensten:

  • Particulier vervoer
  • Vliegveldvervoer
  • Zakelijk vervoer
  • Groepsvervoer
  • Ziekenvervoer
  • Koeriersdiensten

Reserveer een taxi in Nijmegen Centrum

Wilt u een taxi bestellen in Nijmegen Centrum die binnen een kwartier bij u staat en geen voorrijkosten en instapkosten levert? Reserveer uw taxi in Nijmegen Centrum direct door online of telefonisch te reserveren. Taxi Nijmegen D.T.C staat alle dagen dag en nacht voor u klaar om u van dienst te zijn. Heeft u nog vragen over de diensten die wij leveren, of over bijvoorbeeld de tarieven? Neem dan gerust contact op met de medewerkers via de contactpagina. Ze staan u graag te woord.

*Alleen als u in het bezit bent van onze klantenkaart