Taxi Dukenburg

Bent u op zoek naar een Taxi in Dukenburg? Dan bent u bij Taxi Nijmegen D.T.C. aan het juiste adres. De kosten van deze taxi in en nabij Nijmegen zijn laag. Want bij deze taxi in Dukenburg stapt u in voor €0,-*. U betaalt namelijk geen instaptarief, voorrijkosten of eerste aanslag. Onze Dukenburgse taxicentrale biedt diverse diensten aan tegen scherpe prijzen. Goedkoop en snel een taxi nodig in en nabij Nijmegen? Reserveer snel uw taxi online en onze chauffeurs zijn binnen 15 minuten bij u.

Onze diensten

Wilt u graag veilig en comfortabel naar het vliegveld worden gebracht? Bent u op zoek naar vervoer om naar de binnenstad te komen of wilt u graag een dagje uit met klanten naar een congres? Deze taxi in Dukenburg biedt u diverse diensten aan:

  • Particulier vervoer: uw taxirit in en nabij Dukenburg;
  • Vliegveldvervoer: naar Schiphol of andere vliegvelden in Nederland;
  • Zakelijk vervoer: uw reis in rust doorbrengen;
  • Groepsvervoer: een taxibusje delen met collega’s of klanten;
  • Ziekenvervoer: voor uw afspraken bij artsen of ziekenhuizen.

Wilt u graag meer te weten komen over deze Dukenburgse taxicentrale? Of heeft u vragen over de diensten die we aanbieden? Twijfel niet en neem snel contact met ons op.

Het taxibedrijf van Dukenburg

Wat uniek is aan Taxi Nijmegen D.T.C. is dat u geen instaptarief, eerste aanslag of voorrijkosten betaalt. Op deze manier zijn wij onze klant altijd optimaal. Elk moment van de week, elk uur van de dag staan wij klaar voor u. Onze chauffeurs zijn binnen een kwartier bij u en wij bieden verschillende betaalmogelijkheden aan. U kunt betalen met een pinpas, creditcard, contant of op rekening. Profiteer van de scherpe prijzen en vele kortingen.

Reserveer snel uw taxi

Bent u op zoek naar een taxi in of nabij Dukenburg? Instappen voor 0 euro en binnen 15 minuten worden opgehaald? Reserveer snel uw taxi bij Taxi Nijmegen D.T.C. Dit kan online of telefonisch. Taxi Nijmegen, voor een eerlijke prijs.

*Alleen als u in het bezit bent van onze klantenkaart

Reserveer online Of bel: 024-8454020