Scheet in de taxi kost 10 euro, chauffeur Jack laat niet met zich sollen: 'Tis soms lomp volk'

06-12-2015
taxi prijslijst

ZUNDERT - Was jij van plan om dit weekend met je zatte kop de taxi van Jack onder te kotsen? Daar zul je dan diep voor in de buidel moeten tasten. Jack van Taxi Zundert hanteert een bijzondere prijslijst en het internet is er dol op.

Vrijdag belandde een foto van de prijslijst op de Facebookpagina van vkmag. Met duizenden likes en honderden reacties spreken mensen hun waardering uit voor Jacks eigenaardige prijsbeleid. Tijd voor een telefoontje met Zunderts enige schetenbekeurder.

Jack, waarom doe je dit?
"Als ik dit niet doe, kitsen ze de hele wagen onder! Het zijn vaak ruige boeren die ik rondbreng, witte wel. Ze betalen wel allemaal goed hoor, daar heb ik niks over te klagen, maar dat kotsen kan ik gewoon niet accepteren." 

Wat was de druppel?
"In mijn vorige bus is wel eens zo toegetakeld dat ik bij die jongens thuis de ouders wakker heb gemaakt en heb gezegd 'nou mee opruimen'. Dat ging veel te ver. In deze bus heb ik toen die prijzen opgehangen."

Heb je er al flink aan kunnen verdienen?
"Bijna niks, de laatste keer dat iemand heeft gekotst, kostte dat nog vijftig euro. Dus toen heb ik de prijs maar omhoog gegooid, sindsdien is er nooit meer iets voorgevallen."

Je prijslijst gaat nu viral, vind je dat leuk?
"Ik hoorde het ja. Dat maakt me niet zoveel uit. Er zijn al zoveel mensen die er een foto van hebben gemaakt, dat moest vroeger of later op internet terechtkomen."

Bron